Selvportræt Livløber 40-49

På denne side af selvportræt malerier, malet fra jeg var 40 - 49 år, findes en serie malerier der handler om livet - mit liv, der løber. Det løber afted gennem livet fra barndom til ung, fra ung til moden, fra moden til...

 

Da de samtidig er inspireret af digtsamlingen "LivLøber" indgår ord, digte og billeddigte i billederne og kopler på den måde det sproglige med det maleriske. Jeg malte disse billeder til min 40 års fødselsdagsudstilling med en temaudstilling der simpelthen hed LivLøber, hvor man også kunne købe unica eksemplarer af digtsamlingen af samme navn, håndcolourerede og signerede. Man kan stadig købe digtsamlingen men nu som trykte bøger. Billedet til højre er et selvportræt hvor jeg maler i naturen. LivLøber har også lagt navn til en serie artmoney inspireret af illustrationerne i denne bog.

 

2003 skrev jeg "LivLøber", der er en digtcyklus, hvor der både indgår sprog- og billeddigte. Den handler om Liv, der løber. Denne digtsamling udmundede i både digtsamling, malerier og artmoney, der blev brugt til temaudstillingen "LivLøber" 2004. Du skal se LivLøber serien på nedenstående links:

 

Moder natur (lille)

40 x 30 Akryl på lærred Ikke solgt

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018