Kunstskole
P3131291
P3131277
P3131278
P3121273
P3131279
P3131290
P3131284
P3131293
P3131282
P3131285
P3131286
P3131288
P3131276
P3131280
P3131283
P3131289
P3131292
P3131281
P3131295
sigrid 2
sigrid 3
sigrid 4
sigrid 5
sigrid 6
sigrid 7

En elev der søger ind på Kunstakademiet undervises for første gang i modelmaleri af Lotte Kjøller. Se dias hvor godt det gik!

Velkommen til tegne- og maleskole Atelier Lk-kunst.dk v. Billedkunstner Lotte Kjøller

Få kunstnerisk inspiration og bliv undervist af billedkunstner Lotte Kjøller i hendes eget Atelier i København. Jeg underviser i tegning/maling i små hold på max. 3 personer i eget atélier. Meningen er at eleven får mere intensiv undervisning på små hold i kunstnerens eget værksted; dvs. i autentiske og inspirerende omgivelser, ligesom du finder det i Atelier Lk-kunst.dk. Desuden giver jeg ene-undervisning. Læs om kurser og events ved at trykke på link til højre.


Undervisningen tager udgangspunkt i dig og det, som du har brug for for at kunne komme enten i gang eller videre med din kunst. Jeg underviser med udgangspunkt i dine billeder og de problemer og udfordringer, som du oplever i dit arbejde med dem.

Jeg underviser både den helt nye nybegynder men strikker også gerne et undervisningsforløb sammen kun til dig der ønsker ene-undervisning for at lære noget helt bestemt. Fx kan du være en elev ved kunstuddannelserne der har brug for hjælp til en opgave. Pigen her til højre er netop en designelev der skulle lære at tegne croquis for at bestå sin opgave. Ene-undervisning koster 600 kr i timen. Kan man deles om pladsen 3 personer koster det hver 250 kr i timen både for børn, unge og voksne.


Det kan også være, at du har malet lidt på egen hånd og har brug for at lære nogle maleteknikker og farvelære, så du kan komme videre med dine billeder.


Der er også tegne og grundkurser for dig der skal lære at tegne både til den øvede og dig der vil lære det helt fra bunden og skal finde din egen stil - uanset om du er ung eller voksen.


Hos mig får du:

Workshops på alle niveauer, om du er begynder, let øvet eller øvet

akvarelundervisning

kvalificeret undervisning og sparring

undervisning i forskellige maleteknikker

undervisning i farvelære

kunsthistorisk og samtidskunstneriske inputs og inspiration

samvær og fællesskab med ligesindede kreative

her kan du male dine egne motiver og få inspiration til at komme videre med dem

har du ikke materialer kan de f.eks. købes her: www.malerkassen.dk


Tilmelding ved det enkelte kursus senest en uge før kursusstart, men ellers kan du sende en mail for at høre om der er ledige pladser.


Medbring materialer. Du skal selv medbringe materialer med mindre der står andet på kurset (lærred, papir, pensler, farver m.v.).


Faciliteter. Der er staffelier, malerborde, stole, bord, adgang til at lave the og kaffe, køleskab til opbevaring af medbragt mad og drikke, krus og bestik.


I workshoppen vil du kunne arbejde med tegning, akryl- og akvarelfarver.


Nedenstående billede er tegninger af elever i alle aldre.

Undervisnings- og konsulenterfaring

Underviser og Billedkunstner Lotte Kjøller:

1992: Malede i eget atelier, og påbegyndte derved min karriere som billedkunstner.

Studieophold i Paris ½ år for at studere kunst på kunstakademiet Ecole Des Beaux Artes.

Kom i 3 års mesterlære hos billedkunstner Jeff Ibbo fra det Kongelige danske kunstakademi fra 1992-95,og skiftede derved retning indenfor min kunst.

1993: Optaget på Københavns universitet, Institut for Kunsthistorie. Vikar for tegnelærer Jeff Ibbo, FOF, Køge i croquis.

1994: Bestået 1 årsprøve på Kbh. universitetet, Kunsthistorie. Voksen Pædagogisk kursus. Ansat som tegnelærer i croquis for FOF i 4 år, og som gæstelærer på Kunstmuseet ”Køge Skitsesamling”. Underviste på FOF maleskole i Køge.

1995: Fik gennembrud med mine malerier ved at komme gennem nåleøjet til Kunstnernes Efterårsudstilling, Den Fri Udstillingsbygning i København og nu kom der for alvor gang i min kunstneriske karriere.

Blev medlem af Billedkunstners Forbund BKF.

2002: Debuterede som illustrator til Adil Erdems digtsamling ”steder i Drømme” og blev medlem af Dansk Forfatterforening. 2009: Debuterede som Lyriker til ”Ordløst” 2004 til nu:

Tog en uddannelse som Social- og sundhedsassistent 2004, jeg har brugt til at bl.a at undervise ældre og handicappede i tegning og maling.

Giver også privatundervisning i tegning og maling fra mit ateliér Lk-kunst.dk i Vanløse.

Har udstillet mange meriterende steder både i Danmark og udland. Se mere på her på min hjemmeside: www.Lk-kunst.dk

tlf: +45 2383 0717 mail: Lk@Lk-kunst.dk. God Fornøjelse!


Der tages forbehold for evt. fejl i kursusteksterne.


Kontakt mig via mail eller telefon, så finder vi en tid at mødes. Du er velkommen!


Har du flere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig her:

 
 
 
 
 

Disse billeder er af en designelev der skulle lære at tegne croquis for at bestå sin opgave. Hun fik ene-undervisning i Tegne- og Maleskole Atelier Lk-kunst der ligger i Vanløse, Kbh.

Hvis du vil kontakte Lotte Kjøller vedrørende undervisning så mail eller ring på: tlf: +45 2383 0717 eller mail: Lk@Lk-kunst.dk. Du kan også udfylde formularen nederst på siden.

Tilmelding til kursus:

Hvis du gerne vil gå på et af mine kurser skal du sende din mail, adresse og tlf og kursusnavn til mig, Lotte Kjøller, på Lk@Lk-kunst.dk så vil du få at vide hvordan du skal betale.


Tilmelding:

Til Lotte Kjøller: LK@Lk-kunst.dk eller på 23830717

Priser er incl. frokost ved heldagskurser, kage ved korte kurser og evt. modelløn.

800 kr rabat til børn mell. 10 og 14 år

Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Gavekort

Vist er det Gavetid! Hvis du mangler en personlig gave til en du holder af, så var det måske noget med et kursus i croquis, maleri eller et grundkursus. Du kan få udstedt et gavekort ved henvendelse til Lotte Kjøller på

Lk@Lk-kunst eller tlf: 23830717 mod forudgående betaling.

Gruppe- eller individuel ene-undervisning i tegning og maling med billedkunstner Lotte Kjøller


Jeg har efterhånden mange års erfaring i at give tegne- og maleundervisning fra aftenskoler, kunstskoler og ergoterapi, og giver nu privat ene-undervisning som du kan se nedenfor. Jeg underviser i tegning og maling for den, der ønsker personligt rettet ene-undervisning og for små grupper på max 3 personer.

.

Når jeg underviser én enkelt elev ad gangen, er det fordi, det giver det bedste, og mest personligt målrettede resultat. Eleven kan her være med til at bestemme, lige præcis hvad hun/han ønsker at lære. Vi kan gå i dybden med tegning og tegneteknikker, eller maleri og processen at arbejde sig fra skitse til maleri. Jeg tager udgangspunkt i elevens niveau, ønsker og ressourcer, og guider eleven til at blive en bedre tegner eller maler, og til at få et indblik i farvens univers.

Det gør jeg selvfølgelig også ved gruppe-undervisning. Det er derfor jeg underviser i små grupper på max 3 personer så eleven stadig kan få mere intensiv undervisning på de små hold. Jeg lægger vægt på, at det at være kreativ, også skal være en leg. Jeg forsøger altid at lade eleven finde (eller beholde) sin egen stil, og giver vejledning til både abstrakt som figurativ kunst; der hvor elevens interesse befinder sig. Jeg varetager alle tegneteknikker, og har specialiseret mig særligt i croquis, tegning, akvarel og akrylmaleri. Jeg underviser ikke i oliemaleri. Undervisningen foregår i mit ateliér, Bogholder Allé 66, Vanløse, i København, hvor du som elev kommer til undervisning.

Mød mig på Facebook

UA-86407433-2