Indramning af Michael

"Billedkunstner Lotte Kjøllers Arbejdsproces 3" med maleriet "Michael" der kommer til indramning.

 

Beskrivelse: Her kan man se et diasshow der beskriver indramningen af Michael i Andelsforeningen Verahus beboerlokale hvor Lotte Kjøllers Atelier ligger i Vanløse, København. Her er plads og man kan sætte borde sammen til ét stort bord. Det har Lotte fået lov til at låne. Michael er meget stor. Det er for stort at indramme i atelieret selvom hun har et kæmpe bord til indramning. Det måler 2,40x1m uden ramme fordelt på 6 lærreder af 1x0,40 m - alle lærreder oprejst stående, og lærrederne bindes så sammen med sølvrammer der hængsles sammen i række på alle 3 værker. Lotte Kjøller må have en ven til hjælp. Billederne Michael, Båret og Stjernehimlen er for store.

 

Rammerne bruges her som en del af kunstværkerne der binder værket sammen til en helhed og ikke i 3 eller 6 stykker mere. Denne indramning skal gennemtænkes helt fra start og undfangelsen af værket, da der skal være tilrettelagt plads mellem de 6 lærreder til rammerne så det virker naturligt for maleriet. Inde i Atelieret blev Michael gjort færdig med rum mellem lærrederne af denne grund direkte på væggen og nu skal rammerne fylde denne plads ud. Spændende er det om planen holder eller om Lotte må male videre på værkerne efter at rammerne er tilføjet. Inspirationen til denne indramning er den slags triptycon der også bruges i kirker til Altertavler - apropos engle.

 

Det er også her malerierne som regel får deres navn. Båret, Stjernehimlen og Michael har navne der pejer mod den oplevelse med engle de er bygget op over. Michael er fx navnet på en ærkeengel, men også Lottes bror. M er for Mogens der har inspireret hende.

 

Alle disse 3 værker, Alfredo Moreleons lyd samt Lottes video hedder til sammen "I begyndelsen var billedet". Projektet har vokset sig stort og er ikke længere bare 3 malerier.

 

 

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018