Færdiggørelse i Atelieret

"Billedkunstner Lotte Kjøllers Arbejdsproces 2" med maleriet "Michael" der færdiggøres 1/9 - 31/12 2017 i Atelier Lk-kunst.dk.

 

Beskrivelse: I starten befinder Lotte Kjøller sig i naturen, men senere bæres malerierne hjem i Lotte Kjøllers eget Maleværksted Atelier Lk-kunst.dk, Bogholder Alle 66 kl th, Vanløse i København, Danmark hvor vi møder hende igen og hvor de gøres færdige som ses i dette diasshow. De fleste billeder og malerier i det hele taget må gøres færdige hjemme i atelieret hvor der ikke er forstyrrende elementer som højt græs, havbrus, mennesker, regn, naturens døgnrytme osv. Men i starten af et værk ser Lotte Kjøller altid på noget. Naturen, en croquismodel eller noget helt andet der vækker hendes opmærksomhed og giver den første inspiration til et billede.

 

Dybt inde i Lotte Kjøllers helt eget univers i hendes lille hule på 50m2 i Vanløse som hun kalder det, der hvor hun kan reflektere over værket igen på grå vægge og se fejlene mere klart så de kan rettes, der blev Båret, Sjernehimlen og Michael endeligt færdige. Michael havde fx. stået i højt græs så det nederste af de 6 lærreder trængte tydeligt vist til en kærlig hånd da de blev hængt op i atelieret. Det nederste var "glemt". Det kunne man ikke se i naturen - af gode grunde.

 

I Lotte Kjøllers hule har ting farver. Væggene er grå. Rørene er grønne. Stukken er lys blå. Sofaen og tallerkenerne er røde. Alt har sin farve. For som hun siger er når hun ser på farver så kommer der automatisk farver i malerierne. De ting og de farver der findes i atelieret er til for at inspirere hende.

 

Den vågne beskuer kan i dette diasshow samtidig følge med i hvordan Lotte Kjøllers atelier gøres i stand og renoveres efteråret 2017.

 

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018