Opstart ved Isefjorden

"Billedkunstner Lotte Kjøllers Arbejdsproces 1" om maleriet "Michael" 1/6 - 31/8 2017 der males ved Isefjorden.

 

Beskrivelse: I starten af Lotte Kjøllers Arbejdsproces - dette diasshow - befinder vi os i naturen ved Isefjorden hvor himlen og fjorden dominerer og lægger farver i maleriet og præger hele arbejdsprocessen sådan som det tit sker i Lotte Kjøllers malerier. Ude i naturens eget atelier med meget højt til loftet må kunstneren indrette sig på vejret, lyset, dyrene og planterne. Hun inspireres af omgivelserne såsom naturens gang og de mennesker der befinder sig der, fx. en smuk gravid kvinde der maler, som her fandt vej ind i Michaels billede. Det kalder på nogle helt andre følelser at male i naturen end at være i sit atelier. Hun bliver Moder Natur i aktion. En del af naturen selv. Sådan føles det i alt fald.

 

Alle 3 malerier tager udgangspunkt i personlige oplevelser og en diskussion med Mogens Palm fra SAK Kunstbygning der omhandler engle. Emnet var lagt da Lotte Kjøller tog bussen til Isefjorden. Fuld af Engle skrev hun sms til Mogens at nu skulle malerierne fødes, nu gik hun i gang. De sendte billeder og tekster af engle til hinanden. Og engle bor i himlen. Ved Isefjorden var der himmel, land og fjord. Masser af himmel. Sådanne nyttige diskussioner, studier og tanker bliver her gjort til virkelighed gennem malerierne. Planlægningen af værket kan være pinefuld og kan godt tage lang tid. Men nu skulle fødslen stå. Disse malerier er meget store fordi engle er kæmpestore lysvæsner og meningen med at skildre dem er at fortælle om disse utrolige væsner der kan se ud på mange måder og have mange opgaver.

 

Michael måler længde 2,40 m x højde 1m uden ramme fordelt på 6 lærreder af 1x0,40 m. Og nogle vil måske tænke - hvorfor så store projekter der er svære at sælge til almindelige mennesker? Sagen er at man skal udføre sine tanker hvis man tror på dem - imens de fylder en og man er inspireret. Skæve ideer er måske netop dem der fører dig videre som kunstner og giver andres anderledes interesse. Større projekter og mærkelige formater kan bruges til nogle ting og udstillinger, der ikke nødvendigvis er salgsudstillinger. Og dem skal der også være plads til. Det er måske netop dem der gør dig unik?

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018