Erotica

Jeg maler nogle gange erotiske billeder. Det har jeg altid gjort. I denne serie har jeg samlet nogle af de bedste erotiske malerier, jeg har lavet.

 

Det er faktisk ikke altid med vilje at jeg maler erotisk, men noget stemningen får mig til. Det er den stumme samtale mellem maler og model, der pludselig får en pikant drejning. Dette kan føre mig mange steder hen – også på erotikkens veje ind i mellem. Min exmand stod faktisk model for mig imens han spillede guitar, det var det jeg faldt for. Men selvom jeg nyder samvær med min modeller, har jeg en skarp grænse; Når jeg maler er jeg professionel, og når jeg er sammen med min kæreste, er jeg fri.

 

Det er meget forskelligt, hvordan verden opfatter det, når man åbent maler erotiske billeder, og ligefrem tillader sig at være så glad for dem, at man lægger dem til salg på sin hjemmeside. Nogle bliver forargede, andre nysgerrige, og nogle får lyst til at have et billede derhjemme herfra, eller et billede hvor de selv er på. Jeg kontaktes både af mennesker fra Danmark og fra udlandet. Derfor søger jeg faktisk især kvindelige modeller, der har lyst til udfordring.

 

Billederne, der bliver ud af det, bliver solgt både her i Danmark, men også til udlandet via denne hjemmeside. Modellen kan naturligvis også - og har førsteret til - at købe billedet selv. At male erotiske billeder er at dække et hul der, hvor især ikke mange malende kvinder tør færdes. Så nyd dem selv!

På skødet

40 x 50

Akryl på Lærred

(Ikke solgt)

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018