Landshape and Flora

Jeg inspireres ind i mellem af naturen. Når vejret er til det elsker jeg at tage malegrej med ud i Guds natur og bruge naturen som inspiration til kunst. Allerede som mindre barn elskede jeg at sidde i grøftekanten og kigge ind mellem græsstråene, blomsterne og se på dyrerne, der kravlede der. Det kunne jeg gøre timevis. Det fashionerede mig så meget at jeg kom for sent i skole – dag efter dag.

 

Det er først som voksen, at det er gået op for mig hvad denne fashignation skulle bruges til. Jeg bruger den nu til at male landskaber og florabilleder. Jeg sidder midt i græsstråene og nyder naturen, imens jeg gengiver hvad jeg ser og oplever. Det er noget jeg gør hele året rundt. Jeg har mine faste steder hvor jeg færdes. Det ene er ved min campingvogn ved Isefjorden, et andet faste sted er ved min vens sommerhus i Blokhus ved Vesterhavet. Disse steder er mine åndehuller langt væk fra en travl hverdag.

 

Når jeg har råd og er ude at rejse kommer der naturligvis også billeder ud af det. Jeg er jo en kunstner der inspireres af hvad jeg ser, og det jeg ser er det jeg maler, så når naturen er tæt på mig, får jeg lyst til at male den. Se selv hvad jeg har fået ud af det her.

Blomsterbuket

50 x 50 cm Akryl på lærred

Ikke solgt

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018