Tegne & Malekurser

Kunstner for en dag i kunstneren Lotte Kjøllers eget atelier.

 

Få en mere intensiv undervisning på små hold i kunstnerens værksted; dvs. i autentiske og inspirerende omgivelser. Jeg har efterhånden mange års erfaring i at give tegne- og maleundervisning fra aftenskoler, kunstskoler og ergoterapi, og giver nu privat ene-undervisning i maling eller tegning for den, der ønsker personligt rettet undervisning. Dette er en oplagt gavemulighed og jeg uddeler gerne et gavekort.

 

Når jeg underviser én enkelt elev ad gangen, er det fordi det giver det bedste og mest personligt målrettede resultat. Eleven kan her være med til at bestemme, lige præcis hvad hun/han ønsker at lære. Jeg lægger vægt på, at det at være kreativ, også skal være en leg. Jeg forsøger altid at lade eleven finde (eller beholde) sin egen stil, og giver vejledning til både abstrakt som figurativ kunst; der hvor elevens interesse befinder sig. Jeg varetager alle tegneteknikker, og har specialiseret mig særligt i akvarel og akrylmaleri. Jeg underviser ikke i oliemaleri. En dags undervisning tager 2 timer. Materialer som maling, lærred 50x50 cm og ramme følger med. Du får billedet med dig hjem.

 

Denne event egner sig både til børn min. 5 år og voksne eller familier. Max. 1-3 personer.

 

Undervisningen foregår i mit ateliér Atelier Lk-kunst.dk, Bogholder Allé 66, Vanløse, i København i et rigtigt kunstner atelier med stafeli, maling og det hele. Rigtige autentiske omgivelser. Du som elev kommer til 2 timers undervisning. Kontakt mig via mail eller telefon, så finder vi en tid at mødes. Man er velkommen til at medtage proviant og hygge men skal være ædru. Alkohol kan nydes bagefter.

 

Underviser: Billedkunstner og illustrator Lotte Kjøller www.Lk-kunst.dk tlf: +45 2383 0717 mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Et kursus er på max. 3 elever.

 

Sted: Ateliér Lk-kunst.dk, Bogholder Allé 66 kld. th. 2720 Vanløse, Kbh.

 

pris: 1200 kr for 1 person

250 kr for hver person ved flere personer på et hold.

 

Se nedenfor Tegne- eller Maleworkshops og grundkurser ved billedkunstner Lotte Kjøller der underviser ene eller i små hold på 3 elever i Tegne- og Maleskole Atelier Lk-kunst.dk, beliggende i Vanløse, København.

 

Få en mere intensiv undervisning på små hold i kunstnerens værksted; dvs. i autentiske og inspirerende omgivelser. Undervisningen foregår i mit ateliér Atelier Lk-kunst.dk, Bogholder Allé 66, Vanløse, i København i et rigtigt kunstner atelier med stafeli, maling og det hele. Rigtige autentiske omgivelser. Du som elev kommer til undervisning hos mig i en periode.

 

Hvis man selv kan samle et hold er det bedst. Ellers prøver jeg at koble eleverne sammen 3 og 3.

Kontakt mig via mail eller telefon, så finder vi en tid at mødes.

Man er velkommen til at medtage proviant og hygge men skal være ædru.

Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Børn får reduceret pris.

Tryk på et link så bliver du ført til dit kursus med Lotte Kjøller:

 

Grundkursus i tegning og maling for unge - eller voksne i kunstneren Lotte Kjøllers eget atelier.

 

Jeg opretter efter opfordring fra forældre et grundkursus i maling og tegning for enten 2-3 unge eller 2-3 voksne. Voksne og unge blandes ikke. De vil få en mere intensiv undervisning på små hold i kunstnerens eget værksted; dvs. i autentiske og inspirerende omgivelser. Jeg har efterhånden mange års erfaring i at give tegne- og maleundervisning fra aftenskoler, kunstskoler og ergoterapi, og giver nu privat ene-undervisning i maling eller tegning for den, der ønsker personligt rettet undervisning. Det har vist sig at jeg har et godt tag i de unge kreative. Dette er en oplagt gavemulighed og jeg uddeler gerne et gavekort. Holdet her er beregnet til max 3 unge der deler en ene-undervisningsløn. Når jeg underviser få elever ad gangen, er det fordi det giver det bedste og mest personligt målrettede resultat. eleven guides gennem øvelser til at lære at tegne bedre, male bedre og finde sin nye "voksne" stil. Jeg lægger vægt på, at det at være kreativ, også skal være en leg. Jeg forsøger altid at lade eleven finde (eller beholde) sin egen stil, og giver vejledning til figurativ kunst; der hvor elevens interesse befinder sig. Jeg varetager alle tegneteknikker, og har specialiseret mig særligt i akvarel og akrylmaleri. Jeg underviser ikke i oliemaleri. En dags undervisning tager 2 timer og man skal regne med at komme tilbage hver uge i en periode på 3 mrd. eller mere. Materialer som maling, lærred, papir, blyant følger med i starten men man vejledes i at købe egne matrialer så man er klædt på til fremtiden. Er eleverne voksne vejledes de vokne i at finde deres egen stil som kreative gennem tegning og maling. Der vil I begge tilfælde indgå øvelser og opgaver der vil udvikle elevernes talent.

 

Undervisningen foregår 1 gang om ugen. Det kræver at min. 2 børn af en rimelig samme alder er interesseret eller 2 voksne. Børn og voksne blandes ikke her.

 

Der er ikke modelløn med i prisen, hvis eleverne ønsker at tegne croquis må man deles om modellens løn. Ved teens indrages forældrene til samtykke ved croquis.

 

Underviser: Billedkunstner og illustrator Lotte Kjøller www.Lk-kunst.dk tlf: +45 2383 0717 mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Et kursus er på max. 3 elever. Dette kursus egner sig enten til teenagebørn min. 12 år. Max. 3 børn eller 3 voksne. De 2-3 elever kan kende hinanden hvilket er bedst eller man kan henvende sig til mig så prøver jeg at sætte elever sammen.

 

Sted: Ateliér Lk-kunst.dk, Bogholder Allé 66 kld. th. 2720 Vanløse, Kbh.

 

pris: 1200 kr for 2 timers ene-undervisning, men 600 kr ved 2 personers hold og 500 kr for hver person på 3 personers hold. Familier kan opnå en lidt bedre pris.

Personlig tegning tegnes eller maleri males i kunstneren Lotte Kjøllers eget atelier.

 

Jeg tegner personlige tegninger/malerier fx til polterabends. Hvis du gerne vil have tegnet en tegning fx croquis eller malet et portræt, kan du bestille et personligt kunstværk her. De bruges ofte som overraskelse til bruden eller brudgommens morgengave osv. Jeg laver både portrætter hvor ansigtet er det væsentligste, men også portrætter med HELE mennesket – både med og uden tøj. Gerne pikante men ikke udleverende. Jeg har i tidens løb tegnet både mænd og kvinder. Det er muligt for modellen at have forslag til fx motiv, tøjvalg, lokalitet, modellens stilling, stemning og farver.

 

Jeg har atelier i Vanløse, København, hvor du kommer for at sidde model for mig. Så en del af oplevelsen er at være i et rigtigt kunstneratelier. De bedste billeder laves i samspillet mellem kunstner og model. Du fortæller om dine forventninger, og så maler vi billedet, hvor du sidder model ca. 2-3 timer, og hvor du kan se processen, og komme med evt. ønsker undervejs. Når vi begge er tilfredse med maleriet eller tegningen, får du den med hjem – men først da, og til en på forhånd aftalt pris.

 

Vi aftaler fra starten pris, størrelse og forventninger. Det gør vi over telefonen. Er tegningen først tegnet eller maleriet malet, er købet bindende. Mine priser er normalt for tegninger i kul/blyant/oliekridt eller et mix af teknikker ligger på ca. 2000 kr for 1stk A4 eller A3 portræt, eller vi kan lave en anden ordning til 4000 kr., hvor du får alle de bedste af vores produktion med dig hjem. Malerier males til en pris for et 50x50 lærred 6000 kr.

 

Man er velkommen til at tage proviant og hygge med sig og vin i rimelige mængder.

 

Kunstner: Billedkunstner og illustrator Lotte Kjøller www.Lk-kunst.dk tlf: +45 2383 0717 mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Sted: Ateliér Lk-kunst.dk, Bogholder Allé 66 kld. th. 2720 Vanløse, Kbh.

 

Dette tilbud er for 1 person eller et gift par. Ved polterabend må vennerne forlade bruden imens hun er nøgen. Portrætter kan også males efter et foto til samme pris.

 

Pris:

2000 kr for 1stk A4 eller A3 portræt

eller

4000 kr., hvor du får alle de bedste af vores produktion med dig hjem.

eller

6000 kr for et maleri 50x50 cm

Croquis weekendkursus i kunstneren Lotte Kjøllers eget atelier i alt (2 weekends i alt 20 tm.)

 

Få en mere intensiv undervisning på små hold i kunstnerens værksted; dvs. i autentiske og inspirerende omgivelser. Vi skal lære at tegne croquis, d.v.s. skitser efter levende et levende menneske der står model. Vi ser på kurver, farver og menneskets proportioner. Undervisningen foregår mens der tegnes. Der tages naturligvis hensyn til elevens niveau og ønsker - forkundskaber er ikke nødvendige. Kurset strækker sig over 2 weekends lørdag og søndag kl. 10-15. Man behøver ikke have tegnet før. Materialer som stort, småt papir, blød blyant, akvarel, oliekridt osv. medbringes selv. Borde, stole og tegneplader og vandglas forefindes i atelieret. Den sidste dag kan man tegne efter en musiker, der spiller guitar, hvis der er stemning for det.

 

Underviser: Billedkunstner og illustrator Lotte Kjøller www.Lk-kunst.dk tlf: +45 2383 0717 mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Et kursus er på max. 3 elever.

 

 

Sted: Ateliér Lk-kunst.dk, Bogholder Allé 66 kld. th. 2720 Vanløse, Kbh.

 

Pris:

3000 kr / voksen

2200 kr / barn mell. 10 og 14 år

Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Prisene er incl. frokost og 20 timers løn til modellen.

Akrylmaleri weekendkursus i kunstneren Lotte Kjøllers eget atelier i alt (3 weekends i alt 30 tm.)

 

Få ny kunstnerisk inspiration! Bliv undervist af kunstneren Lotte Kjøller i eget Atelier i Vanløse, Kbh. Vi arbejder med akryl på lærred, og laver et maleri ud fra motiver som f.eks en kogle, et foto, et æble ell. lign ting vi holder af som vi medbringer hjemmefra. Vi bearbejder motivet til det bliver et udtryk af former og farver. Der undervises både i abstrakt og naturalistisk maleri alt efter elevens ønske. Eleverne medbringer selv materialer dvs. lærred, pensler, palet og akrylmaling. Staffeli og vandglas findes i Ateliéret. Du er velkommen til at eksperimentere med collage, husk blot lim, ting og elementer der kan klæbes på lærred til maleriet. Der undervises imens vi maler. Der tages selvfølgelig hensyn til elevens niveau og ønsker og forkundskaber er ikke nødvendige. Kurset strækker sig over 3 weekends lørdag og søndag kl. 10 - 15. 1 eller 2 dage kan vi efter ønske male efter model, vi skal så blot påregne at deles om udgifter til modellerne.

 

Underviser: Billedkunstner og illustrator Lotte Kjøller www.Lk-kunst.dk tlf: +45 2383 0717

 

Et kursus er på max. 3 elever.

 

Sted: Atelier Lk-kunst.dk, Bogholder Allé 66 kld. Th. 2720 Vanløse

 

Pris:

2700 kr / voksen

2200 kr / barn mell. 10 og 14 år

Få 200 kr rabat på dit andet og følgende flerdages kurser.

Prisene er incl. frokost og uden løn til modellen.

Hvis vi skal male model 2 dage påregnes 500 kr til modellen fra hver elev.

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Vanloese

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018