Events

CROQUISEVENT I KUNSTHAL vARTe SOM WEEKENDARRANGEMENT

Diasshow: Der var croquisevent i Kunsthal vARTe´s Atelier under Lotte Kjøllers ophold hvor hun arbejder imens hun passede udstillingen med "det NØGNE menneske" i Kunsthal vARTe i Varde hele April 2018. Croquis er de ikke vant til i Varde men byens kreative kom. De tegnende gav udtryk for at vores udstilling er et frisk pust i deres by og de nød kunsten. Nogle siger at det er længe siden at så god kunst har været i byen. Vi har rørt noget i Varde og eventen fik stedets tegnende til at tale sammen om at arrangere croquistegning i byen bagefter

- de som aldrig havde talt sammen om det før og tegnet i hvert sit hus og alle savnede det.

Book events med billedkunstner Lotte Kjøller hos evendo.com

Nu har I muligheden for at lære at tegne Croquis efter levende model på kun få timer. I kommer igennem alle grundteknikkerne, mens I tegner løs og opdager helt nye og kunstneriske sider af jer selv. En event er en aktivitet der ikke er for dyr for dig til at hyre en rigtig kunstner, og så kommer jeg til din fest eller arrangement og underholder jer.

 

Jeg tager som billedkunstner ud til arrangementer, polterabends, grupper o.lign med events. Disse events har elever med både med mænd og kvinder, både små og store hold, men det er ofte at samme køn tegner sammen - men det er ikke et krav. Du har stedet og jeg kommer med materialerne og modellen. Vi lærer om tegneprincipper og evt. farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som tegnebræt, blyant og papir er med i prisen. I tegner og jeg underviser.

 

Lokale til eventen kan skaffes mod betaling: Helt fantastisk lokale på Frederiksgade med udsigt over Marmorkirken i København kan skaffes til events med Lotte Kjøller. Egner sig ikke til gangbesværede. Det koster 500 kr for 1 event.

 

Jeg har lavet events for mange, men mine kunder tæller bl.a Køge Skitsesamling, Det Danske Håndboldslandshold http://www.dhf.dk/Landshold/dame-a-landsholdet, den danske modeskaber Henrik Vipskov: http://www.henrikvibskov.com/, Nivågaardsamlingen www.nivaagaard.dk, Arkitektskolen i København www.arkitektskolen.com, Kunsthal vARTe www.varte.dk og Fotografen Barry Pringle fra Sydafrika http://www.barry-pringle.com/ samt mange private fx polterabends til forskelligtartede opgaver.

 

Tryk på et link og bliv ført til din event med Lotte Kjøller:

 

Event - Croquis med billedkunstner Lotte Kjøller hos Evendo.com

 

Nu har I muligheden for at lære at tegne Croquis på kun få timer. I kommer igennem alle grundteknikkerne, mens I tegner løs og opdager helt nye og kunstneriske sider af jer selv.

 

Billedkunstner Lotte Kjøller: "Vores krop er vores sinds bolig og er helt naturlig - med og uden tøj. Alle kroppe uanset alder, farve og køn er smukke. Vi mennesker gennemgår en forvandling her i livet. Både vi og vores krop forandres. Vi mennesker må ind imellem kæmpe for at opnå vore ønsker og komme styrkede/ voksne ud bagefter – og videre i livet. I kunsten symboliserer vores nøgne krop sårbarhed og ærlighed. Dette skildres her i motiv, farvens højde, dybde & virkning. Stilen er abstrakt-expressiv med figurative lag som Bonnard og Cobra og farven symbolsk og sprudlende med sølv/guld understrejninger".

 

Læs mere om arrangementerne på eventburauet Evendo´s hjemmeside under croquisevents med Lotte Kjøller. Jeg tager rundt i hele landet med mine croquis-events hvis du betaler transporten.

 

1 hold er på max 4-35 personer. Priser kan ses på evendo.dk

 

3-7 personer 400 kr stk

8-12 personer 200 kr stk

15-20 personer 200 kr stk

 

sted: I dine lokaler til dit arrangement

 

Læs mere om arrangementerne på eventburauet Evendo´s hjemmeside under events med Lotte Kjøller. Se www.evendo.com

 

Event - Tegn en musiker der spiller

 

Nu har I muligheden for at lære at tegne Croquis efter en musiker der spiller guitar på kun få timer. Vi lader os inspirere af musikken. I kommer igennem alle grundteknikkerne, mens I tegner løs og opdager helt nye og kunstneriske sider af jer selv.

 

Jeg tager som billedkunstner ud til arrangementer, polterabends, grupper o.lign med denne event "Tegn en musiker". Disse events har elever både med mænd og kvinder. Disse events har altid model i form af en musiker som det ses her på billedet. Du har stedet og jeg kommer med materialerne og modellen. I tegner og jeg underviser. Vi lærer om tegneprincipper og farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som tegnebræt, blyant og papir er med i prisen.

 

Jeg tager rundt i hele landet med mine "Tegn en musiker-events" hvis du betaler transporten for os begge.

 

1 hold er på max 4-35 personer.

 

Tid:

1 times undervisning

 

Pris:

250 kr pr person for min 10 max 25 personer. Udgifterne dækker både lærer og musikerløn.

 

sted: I dine lokaler til dit arrangement

Event - Tegn en musiker der spiller for alle med handicap med en rigtig billedkunstner Lotte Kjøller

 

Denne event henvender sig til mennesker i alle voksenaldre og eventuelle handicaps men man skal kunne forstå en besked og kunne bruge hænderne. Jeg har arbejdet før med sårbare mennesker som uddannet sosuassistent og har arbejdet bl.a med ældre og på et dagcenter for handicappede - så derfor kan jeg klare sådan en opgave. Vi tegner efter en rigtig musiker med tøj på der spiller på sit instrument. Vi lader os inspirere af musikken. Vi tegner først og lægger så akvarelfarve på vores tegning. Vi gør det ikke for svært. Vi lærer om tegneprincipper og farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau og med de evner og muligheder de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som akvarelpapir, blyant og akvarelfarve er med i prisen. 1500 kr betales før start. Resten ved eventens udførelse. Denne event tager max. 3 timer.

 

Denne event er for små grupper fx fra 4 til max. 8 personer. Holdet må ikke blive for stort på grund af megen hjælp. Ved flere personer eller mennesker med svære handicaps må et personale træde til som dennes hjælpende hånd.

 

Pris:

4600 kr for 2 timers specialundervisning med 8 personer. Det dækker lærer og musikerløn.

200 kr pr. ekstra pr. person over 8 personer

 

Sted:

I dine lokaler/institution

Event - Akvarel og tegning for alle med handicap med en rigtig billedkunstner Lotte Kjøller

 

Denne event henvender sig til mennesker i alle voksenaldre og eventuelle handicaps men man skal kunne forstå en besked og kunne bruge hænderne. Jeg har arbejdet før med sårbare mennesker som uddannet sosuassistent og har arbejdet bl.a med ældre og på et dagcenter for handicappede - så derfor kan jeg klare sådan en opgave. Vi tegner efter naturen dvs. frugter og blomster, eller fotos af naturen, eller en personlig ting hver tager med. Som vi aftaler det sammen. Vi tegner først og lægger så akvarelfarve på vores tegning.

Vi gør det ikke for svært. Vi lærer om tegneprincipper og farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau og med de evner og muligheder de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som akvarelpapir, blyant og akvarelfarve er med i prisen. 1500 kr betales før start. Resten ved eventens udførelse. Denne event tager max. 3 timer.

 

Denne event er for små grupper fx fra 4 til max. 8 personer. Holdet må ikke blive for stort på grund af megen hjælp. Ved flere personer eller mennesker med svære handicaps må et personale træde til som dennes hjælpende hånd.

 

Pris:

750 kr pr. person for 3 timers specialundervisning med min. 4 personer

4000 ved 8 personer.

200 kr pr. ekstra pr. person over 8 personer

 

Sted:

I dine lokaler/institution

 

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018