Events

Book events med billedkunstner Lotte Kjøller

En event er en aktivitet der ikke er for dyr for dig til at hyre en rigtig kunstner, så kommer jeg ud til dig til din fest eller arrangement og underholder en gruppe mennesker under arrangementet.

 

Jeg tager som billedkunstner ud til arrangementer, polterabends, grupper o.lign med events. Disse events har elever med både med mænd og kvinder, men det er ofte at samme køn tegner sammen, men det er ikke et krav. Du har stedet og jeg kommer med materialerne og modellen. Vi lærer om tegneprincipper og evt. farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som tegnebræt, blyant og papir er med i prisen. I tegner og jeg underviser. Det er i orden at hygge men man skal være ædru. Alkohol kan nydes bagefter. Man kan ikke tegne når man er fuld.

 

Jeg har lavet events for mange, men mine kunder tæller bl.a Køge Skitsesamling, Det Danske Håndboldslandshold http://www.dhf.dk/Landshold/dame-a-landsholdet, den danske modeskaber Henrik Vipskov: http://www.henrikvibskov.com/, Nivågaardsamlingen www.nivaagaard.dk, Arkitektskolen i København www.arkitektskolen.com og Fotografen Barry Pringle fra Syd Afrika http://www.barry-pringle.com/ samt mange private fx polterabends til forskelligtartede opgaver.

 

Tryk på et link og bliv ført til din event med Lotte Kjøller:

 

  • Croquisevent
  • Tegn en musiker event
  • Tegn en musiker for alle med handicap event
  • Akvarel og tegning for alle med handicap event

Event - Croquis med billedkunstner Lotte Kjøller hos Evendo.com

 

Jeg tager som billedkunstner ud til arrangementer, polterabends, grupper o.lign med croquisevents for Evendo. Disse events har elever både med mænd og kvinder, men det er ofte at samme køn tegner sammen. Disse events har altid model som det ses her på billederne. Du har stedet og jeg kommer med materialerne og modellen. Vi lærer om tegneprincipper og farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som tegnebræt, blyant og papir er med i prisen. I tegner og jeg underviser. Det er i orden at hygge men man skal være ædru. Alkohol kan nydes bagefter.

 

Læs mere om arrangementerne på eventburauet Evendo´s hjemmeside under croquisevents med Lotte Kjøller. Jeg tager rundt i hele landet med mine croquis-events hvis du betaler transporten.

 

1 hold er på max 4-35 personer. Priser kan ses på evendo.dk

 

sted: I dine lokaler til dit arrangement

 

Læs mere om arrangementerne på eventburauet Evendo´s hjemmeside under events med Lotte Kjøller. Se www.evendo.com

 

Event - Tegn en musiker der spiller

 

Jeg tager som billedkunstner ud til arrangementer, polterabends, grupper o.lign med denne event "Tegn en musiker". Disse events har elever både med mænd og kvinder. Disse events har altid model i form af en musiker som det ses her på billedet. Du har stedet og jeg kommer med materialerne og modellen. I tegner og jeg underviser. Vi gør det ikke for svært. Vi lærer om tegneprincipper og farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som tegnebræt, blyant og papir er med i prisen. Det er i orden at hygge men man skal være ædru. Alkohol kan nydes bagefter.

Jeg tager rundt i hele landet med mine "Tegn en musiker-events" hvis du betaler transporten.

 

1 hold er på max 4-35 personer.

 

Tid:

1 times undervisning

 

Pris:

2400 for 8 personer. Udgifterne dækker både lærer og musikerløn.

200 kr for hver ekstra person

 

sted: I dine lokaler til dit arrangement

 

 

 

Event - Tegn en musiker der spiller for alle med handicap med en rigtig billedkunstner Lotte Kjøller

 

Denne event henvender sig til mennesker i alle voksenaldre og eventuelle handicaps men man skal kunne forstå en besked og kunne bruge hænderne. Jeg har arbejdet før med sårbare mennesker som uddannet sosuassistent og har arbejdet bl.a med ældre og på et dagcenter for handicappede - så derfor kan jeg klare sådan en opgave. Vi tegner efter en rigtig musiker der spiller på sit instrument. Vi lader os inspirere af musikken. Vi tegner først og lægger så akvarelfarve på vores tegning. Vi gør det ikke for svært. Vi lærer om tegneprincipper og farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau og med de evner og muligheder de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som akvarelpapir, blyant og akvarelfarve er med i prisen. 1500 kr betales før start. Resten ved eventens udførelse. Denne event tager max. 3 timer.

 

Denne event er for små grupper fx fra 4 til max. 8 personer. Holdet må ikke blive for stort på grund af megen hjælp. Ved flere personer eller mennesker med svære handicaps må et personale træde til som dennes hjælpende hånd.

 

Pris:

4600 kr for 2 timers specialundervisning med 8 personer. Det dækker lærer og musikerløn.

200 kr pr. ekstra pr. person over 8 personer

 

Sted:

I dine lokaler/institution

 

Event - Akvarel og tegning for alle med handicap med en rigtig billedkunstner Lotte Kjøller

 

Denne event henvender sig til mennesker i alle voksenaldre og eventuelle handicaps men man skal kunne forstå en besked og kunne bruge hænderne. Jeg har arbejdet før med sårbare mennesker som uddannet sosuassistent og har arbejdet bl.a med ældre og på et dagcenter for handicappede - så derfor kan jeg klare sådan en opgave. Vi tegner efter naturen dvs. frugter og blomster, eller fotos af naturen, eller en personlig ting hver tager med. Som vi aftaler det sammen. Vi tegner først og lægger så akvarelfarve på vores tegning.

Vi gør det ikke for svært. Vi lærer om tegneprincipper og farvelære på begynderniveau. Jeg møder den enkelte elev på det niveau og med de evner og muligheder de har, og mit mål er at alle får mindst en god tegning med sig hjem. Materialer som akvarelpapir, blyant og akvarelfarve er med i prisen. 1500 kr betales før start. Resten ved eventens udførelse. Denne event tager max. 3 timer.

 

Denne event er for små grupper fx fra 4 til max. 8 personer. Holdet må ikke blive for stort på grund af megen hjælp. Ved flere personer eller mennesker med svære handicaps må et personale træde til som dennes hjælpende hånd.

 

Pris:

750 kr pr. person for 3 timers specialundervisning med min. 4 personer

4000 ved 8 personer.

200 kr pr. ekstra pr. person over 8 personer

 

Sted:

I dine lokaler/institution

 

Atelier Lk-kunst.dk

 

v. Billedkunstner Lotte Kjøller/ by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kld. th.

2720 Vanløse/Vanloese

Denmark

 

Lk@Lk-kunst.dk

 

+ (45) 2383 0717

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret februar 2018