Jazz n poetry

Jeg inspireres ind i mellem til min lyrik ved at se på egne malerier. Det kommer der som regel spændende ting ud af. Dette er tilfældet med de 2 nedenstående digte. Disse digte fra digtsamlingen ”LivLøber” af Lotte Kjøller er blevet til musik – eller rettere - Jazz n Poetry – som det hedder. I forbindelse med en videreuddannelse for lyrikere i Dansk Forfatterforening i ”Digte med musik”, har jeg indspillet 2 digte fra ”LivLøber” til levende musikeres toner. Ved at klikke på billederne kan du høre resultaterne her. Jeg tager gerne ud for at læse mine digte op til musik mod honorar til mig og musikeren. Jeg har offentliggjort disse 2 stykker Jazz n poetry med tilladelse fra Musiker/orkester, som jeg kender privat. Du kan høre dem her ved at klikke på billedet:

”Sjipper i ild” Lotte Kjøller læser eget digt skabt efter dette maleri ”Sjipper i ild” op til musik af George ”Saxi” Laurent. Hør Music n poetry her ved at klikke på billedet!

”Sjælens spejl” Lotte Kjøller læser eget digt skabt efter dette maleri ”Sjælens spejl” op til musik af jazzorkestret Jazzotology. Hør Jazz n poetry her ved at klikke på billedet!

Atelier Lk-kunst.dk

 

v. Billedkunstner Lotte Kjøller/ by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kld. th.

2720 Vanløse/Vanloese

Denmark

 

Lk@Lk-kunst.dk

 

+ (45) 2383 0717

Kontakt mig/Contact me:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

© Copyright 2000-2016. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret januar 2017