Digte, bøger og jazz n poetry

Som kunstner spreder jeg mig i genrer. Jeg har et kreativt talent, der udtrykker sig mangfoldigt. Denne serie viser min poesi og mine udgivne bøger som illustrator/forfatter – det er også kunst! Der er egne udgivelser som lyriker, du kan læse. Den musik, ”Jazz n poetry”, jeg har indspillet efter egne digte og malerier, som du kan høre/se her. Der er omtale af bøger, jeg har udgivet som illustrator/forfatter. Og til sidst oplysninger om en ny kunstbog som Kunsthistoriker Lise-Lotte Blom er ved at skrive om mig som kunstner - og som du kan glæde dig til.

 

Siden min barndom har jeg skrevet lyrik og illustreret egne digte. Det var min måde at skrive dagbog på. Som voksen er det sat i system inspireret af min første illutrationsopgave, digtsamlingen ”Steder i drømme” af Adil Erdem 2002, da jeg var 36 år - og af inspiration fra Dansk Forfatterforenings spændende medlemsskare som nyt medlem. Det gjorde, at jeg ”genoptog” lyrikken 2002, og skrev en digtcyklus artistbook ”LivLøber”, der udkom 2004, og som e-bog 2009.

 

Jeg har også udgivet digte i ”Sensuelle Ordbilleder” 2010 og Ordbilleder om Kærlighed 2014. Fælles for min lyrik er, at sprogdigtene er rigt illustreret med egne billeddigte. Du kan læse og se digtsamlingerne her i serien. Jeg har valgt at offentligere dem her – så kan du jo købe bogen senere, hvis du vil. Mod betaling læser jeg gerne op af min poesi - med eller uden musik.

 

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Vanloese

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018