Bogudgivelser

Her finder du de bøger, jeg har udgivet som forfatter/lyriker og/eller som illustrator. Bøgerne på denne side er alle bogudgivelser og omfatter ikke f x. katalogudgivelser, men kun bøger jeg selv har skrevet og/eller illustreret. Du kan se eksempler på illustrationerne fra disse bøger i min serie ”illustrationer”, hvor de er at finde under bogens navn. Klik på billedet af bogen her på siden og du føres til det rette sted i illustrationer.

2002: "Steder i drømme"

Adil Erdem. CDR-forlag. Illustrator Lotte Kjøller.

 

Se også Steder i drømme i illustrationer - Link

 

Pris: Kan købes på CDR-forlag

2004: ”LivLøber”

Skrevet og illustreret af Lotte Kjøller, der er lavet 13 stk. unika lyriksamlinger med egne sprogdigte og håndcolourerede billeddigte i eget tryk. De er solgt som kunstværker på temaudstilling 2004. ”LivLøber” indeholder 15 billeddigte/illustrationer samt sprogdigte. Du kan læse digtsamlingen i ”Læs Lotte Kjøllers digte” her i serien og du kan se illustrationerne ved at klikke her. Jeg sælger stadig en kopi i tryk til 200 kr men originalerne er udsolgt.

 

Pris: Udsolgt. Kan downloads via dette link

2006: "Guldnæsen"

Fra Høst og Søn. Redigeret af Nanna Gyldenkærne. Skrevet og illustreret af illustratorer fra Dansk Forfatterforening - bl.a Lotte Kjøller side 98-99.

 

Se også serien illustrationer - Link

 

Pris: Kan købes på Høst & Søn forlag

2009: "Gud er den samme i dag"

Af Tamarra Bott. Forlaget Zion. Illustreret af Lotte Kjøller. (link til Kristne illustrationer)

 

Pris: kr. 90, evt. forsendelse: kr. 30

 

Bogen kan bestilles via mail: zvc@zvc.dk

 

Bogen sendes når indbetaling er registret.

2009: Antologien ”Ordløst”

”LivLøber” blev her udgivet som e-bog i en antologi med 119 af Dansk Forfatterforenings digtere bl.a Lotte Kjøller. Lotte Kjøllers digtcyklus ”LivLøber” er illustreret med et tryk af de håndcolourerede billeddigte, der før da er blevet brugt til Artmoney i LivLøber serien. LivLøber er gengivet som en hel digtcyklus med 15 billeddigte/illustrationer og sprogdigte. Starter side 965. Forlaget Ordløst.

 

Pris: Se/læs og download evt. gratis e-bog Ordløst her (link)

2010: ”Efter nat kommer dag”

Af Lene M. Albek. Forsideillustration af Lotte Kjøller. Forlag1.dk

 

(link til single/forsideillustrationer i illustrationer)

 

Kan købes på forlag1.dk

2010: ”Sensuelle Ordbilleder”

Artistbook: Er en illustreret digtsamling af mange kunstnere, der har bidraget hver med et eller flere erotiske digte med tilhørende illustrationer. Mine digte og billeddigte hedder ”Wave” side 70-71 og ”Again” side 72-73. Forsiden på bogen er et kunstværk i sig selv, idet den males direkte af kunstneren dvs. her mig, Lotte Kjøller, hvorefter den signeres af kunstneren. Derfor er hver bog et unica eksemplar. Red. af Leif Nielsen. Udgivet på Forlaget GAL.

(link til single/forsideillustrationer i illustrationer)

 

Pris: kan stadig købes ved at sende din bestilling til mig her på siden. Den koster 150 kr. inklusiv forsidekunstværk og min signatur + 30 kr. i porto. Kan købes ved henvendelse se kontaktoplysningerne nederst på siden.

2011: ”Skrædder i Helvede” Fra Dansklærerforeningens Forlag. Redigeret af Charlotte Pardi, Kari Sønsthagen og Katja Tang Petersen. Antologi til børn med billeder og korte tekster. Illustreret af illustratorer alle fra Dansk Forfatterforening - bl.a Lotte Kjøllers illustration til "Kyssetyv" side 86-87. Se også serien illustrationer

(link til single/forsideillustrationer i illustrationer)

 

Pris: Kan købes på Dansklærerforeningens forlag: (link)

2012: "Galleriet 2012" skrevet af forskellige kunsthistorikere og kritikere bl.a Lise-Lotte Blom. Illustreret bl.a af Lotte Kjøller. Forlaget GAL 2012.

 

Forsiden er et unika akrylværk, collage og lak. Hver eneste bog har sin egen unikke forside signeret af kunstneren. Inden i signeret og nummeret af den kunstner der har skabt forsiden her Lotte Kjøller. Inden i bogen har hver kunstner 2 sider med billede og tekst hver med en præsentation af dem selv. Lotte Kjøller side 82-83.

2012: "Han kom om natten" skrevet af Iben Krogsdal. Illustreret af Lotte Kjøller. Unitas forlag 2012.

Det er nat i Betlehem, hvor en enke driver et hotel. Hendes barn kan ikke sove, for hyrderne på markerne lister rundt med deres sorte skæg. De nærmer sig i mørket. Så banker det på døren. Udenfor står en mand med sin højgravide kæreste. Dette er beretningen om Julenat. Lille sød pixibog. En fortælling om Betlehem dengang Jesus blev født til oplæsning/læsning for de mindste.

 

Pris: 29 kr. på Unitas forlag (link)

Bøger på vej:

Undervejs: Lotte Kjøllers billedverden – Lotte Kjøllers malerier, skulpturer, digte og billeddigte fra LivLøber:

Udgives på Forlaget Multivers. En bog om Lotte Kjøller som kunstner af Kunsthistoriker mag. Art. Og skribent på Kunstavisen Lise-Lotte Blom. Foruden tekst om Lottes liv som kunstner, er bogen rigt illustreret med store gengivelser af værker, og kan fint fungere som et katalog.

 

Pris kommer når bogen er udgivet

Atelier Lk-kunst.dk

 

v. Billedkunstner Lotte Kjøller/ by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kld. th.

2720 Vanløse/Vanloese

Denmark

 

Lk@Lk-kunst.dk

 

+ (45) 2383 0717

Kontakt mig/Contact me:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

© Copyright 2000-2016. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret januar 2017