Bestilt Arbejde

Hvis du gerne vil have malet/tegnet et billede af dig selv, din gravide kone med mave eller dit barn etc, kan du bestille et personligt billede her. Jeg tegner eller maler både portrætter, hvor ansigtet er det væsentligste, men også portrætter med HELE mennesket – både med og uden tøj. Jeg har i tidens løb malet både mænd, kvinder, børn og familier. Jeg maler oftest hele mennesket, og rummet omkring min model bliver inddraget til at fortælle en historie om hans/hendes personlighed, baggrund etc. - udfra vores personlige møde og samtale. Derfor er det muligt for modellen at have forslag til fx motiv, tøjvalg, lokalitet, modellens stilling, stemning og farver.

 

Jeg har atelier i Vanløse, København, hvor du/I kommer for at sidde model for mig, om muligt. Jeg kan også arbejde udfra et foto, hvis der er mange på billedet, eller hvis modellen er et barn, men de bedste billeder laves i samspillet mellem maler og model. Du fortæller om dine forventninger, så maler vi billedet, hvor du sidder model ca. 3 timer, hvor du kan se processen, og komme med evt. ønsker undervejs. Jeg færdiggør billedet, når du er gået. Når vi begge er tilfredse med portrættet, får du det med hjem – men først da, og til en på forhånd aftalt pris.

 

Vi aftaler fra starten pris, størrelse og forventninger. Det gør vi over telefonen og til vores første samtale, hvor vi ser hinanden an, og begge vurderer, om vi har lyst til at fortsætte samarbejdet! Er billedet først malet, er købet bindende. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Du kan nyde de enkelte serier via nedenstående links:

 

Mads ved den grønne badebro

Akryl på lærred -- 25 x 30 cm

Solgt (bestilt af hans far)

Jeg har også mange gange udført bestillingsarbejder i form af plakater, logos og cd-omslag til mange formål.

Få Nyhedsbrev/Get Newsletter:

 

Vil du gerne modtage mine invitationer fra mit nyhedsbrev i fremtiden?

 

Do you want to join my invitations?

 

Tilmeld dig min mailliste her/

Join my mailist here:

Google Grupper
Tilmeld dig lk-kunst_dk
E-mail:
Besøg denne gruppe

Atelier Lk-kunst.dk

 

Billedkunstnervirksomhed v. kunstner Lotte Kjøller

 

Artist studeo by Artist Lotte Kjoeller

 

Bogholder Allé 66 kl. th.

2720 Vanløse/Copenhagen

Denmark

 

Mail: Lk@Lk-kunst.dk

 

Tel: + (45) 2383 0717

 

CVR: 37305294

© Copyright 2000-2018. All Rights Reserved. Lotte Kjøller - E-mail lk@lk-kunst.dk

Senest opdateret marts 2018